BSA - Logo LIGGEND WIT

Data Driven Value Based Selling

Co-creation of Value

Inhoud Masterclass

Het doel van co-creatie is het genereren van nieuwe of verbeterde producten of services door het betrekken van externe en/of interne partijen. Co-creatie is daarmee een krachtige manier om te innoveren.

Omdat sales de meest ‘outgoing’ bedrijfsfunctie binnen elk bedrijf is, ben je als sales professional in een unieke positie om deze innovaties te initiëren. Maar hoe doe je dat nou concreet? Hoe daag je bijvoorbeeld klanten uit om hun bestaande aannames en manier van werken te veranderen? Hoe kun je in dergelijke gesprekken de lead nemen en houden?

Kennis, tips & verhalen

Wij delen graag onze kennis, expertise en ervaringen met jullie. Hieronder verschijnen tips, posts, blogs en meer die te maken hebben met deze Masterclass.

Veel leesplezier!

Op dit moment hebben we nog geen content die we met jou kunnen delen over deze Masterclass. Nog eventjes geduld.

Brochure downloaden?

Meer weten over het Value Based Selling Programma? Vraag dan de brochure aan, of laat een van onze docenten contact met je opnemen.

satisfied_clients3.jpg

Opleidingsbrochure

Aanvragen?

Dat kan!

De brochure bevat onder andere de meest up-to-date planning en details.

Wij vragen deze gegevens om na ontvangst van de brochure contact met je op te nemen om eventuele vragen van je te beantwoorden. Natuurlijk mag je ons ook direct mailen met een vraag.