BSA - Logo LIGGEND WIT

Data Driven Value Based Selling

Creative Thinking

Inhoud Masterclass

Creatieve intelligentie is bestempeld als een van de drie belangrijkste competenties en essentieel voor elke b2b-salesprofessional die waarde wil toevoegen voor zijn of haar klanten. Onderzoek laat bijvoorbeeld zien dat professionals die hoog scoren op creativiteit beter presteren dan hun minder creatieve collega’s.

Deze Masterclass gaat over het oplossen van vraagstukken op een creatieve manier. Door je brein op een andere manier aan het werk te zetten, kun je je klant uitdagen en samen oplossingen bedenken waar je klant zelf nog niet aan had gedacht. En daardoor voeg je pas echt waarde toe!

Kennis, tips & verhalen

Wij delen graag onze kennis, expertise en ervaringen met jullie. Hieronder verschijnen tips, posts, blogs en meer die te maken hebben met deze Masterclass.

Veel leesplezier!

Op dit moment hebben we nog geen content die we met jou kunnen delen over deze Masterclass. Nog eventjes geduld.

Brochure downloaden?

Meer weten over het Value Based Selling Programma? Vraag dan de brochure aan, of laat een van onze docenten contact met je opnemen.

satisfied_clients3.jpg

Opleidingsbrochure

Aanvragen?

Dat kan!

De brochure bevat onder andere de meest up-to-date planning en details.

Wij vragen deze gegevens om na ontvangst van de brochure contact met je op te nemen om eventuele vragen van je te beantwoorden. Natuurlijk mag je ons ook direct mailen met een vraag.