BSA - Logo LIGGEND WIT

Programma

Data Driven Value Based Selling

9 oktober 2023

START

9

Colleges

2 maanden

Duur

120

uur

post-hbo

niveau

In het programma combineren we humanintelligence met digitalintelligence en duiken we in onderwerpen als co-creatie, creatieve intelligentie, stakeholdermanagement, data analytics en business impact.

Na het volgen van dit programma weet je niet alleen wat het gedachtegoed van een Raad van Bestuur is en wat hun agenda’s en prioriteiten zijn. Je weet óók hoe je daar met behulp van slimme data analyses en benchmarks aan tafel kunt komen.

De rol van de IT-sales professional verandert van beheerder van de klantrelatie naar die van een regisseur die met meerdere – interne en externe – stakeholders een oplossing weet te vertalen naar het gedachtegoed van het topmanagement.

Daarbij is de combinatie van digitale/data skills aan de ene kant en ‘human skills’ aan de andere kant een belangrijke succesfactor. In deze korte, hoogwaardige training krijg je de kans om beide skills te ontwikkelen zodat je in staat bent om complexe DMU’s en andere (interne) stakeholders succesvol te managen.

Om gezien te worden als gelijkwaardig gesprekspartner dien je aansluiting te kunnen vinden met het gedachtegoed van de verschillende stakeholders op élk niveau, tot aan de Raad van Bestuur aan toe.

De sleutel in het vinden van die aansluiting ligt in de manier van denken van elk DMU-lid. Dit is de belangrijkste stap waarmee je kunt uitgroeien tot een echte ’trusted advisor’.

Waarom deze opleiding volgen?

Is deze opleiding iets voor jou?

Colleges

Jij bent natuurlijk nieuwsgierig naar wat voor Masterclasses we geven. Hieronder een overzicht van alle Masterclasses.

Wil je meer weten? Klik op een van de Masterclasses om er meer over te lezen en om te zien welke content wij nog meer over dat thema beschikbaar hebben. We vullen onze content steeds verder aan. Blijf op de hoogte door ons te volgen op LinkedIn

Afronding

Na afronding van het Value Based Selling Programma ontvang je een certificaat van deelname.

Docenten

De docenten van het Value Based Selling Programma  hebben allen vele jaren praktische werkervaring opgedaan. Ze hebben hun eigen bedrijven én willen daarnaast hun kennis en expertise graag aan jou overdragen.

Bijvoorbeeld hoofddocent Stefan Renkema. Hij heeft naast het bedrijfsleven ook de overstap gemaakt naar het commerciële hbo-onderwijs. Daarbij heeft hij ook een divers aantal boeken gepubliceerd.

Met dit programma willen ze jou een mooie springplank bieden voor de rest van jou carrière.

Korte samenvatting

Lestijden
Maandagavond van 17:45 tot 21:30.

Inclusief avondeten.

Locatie
Stationsplein 3
8011 CW Zwolle

Enkele colleges kunnen online via Zoom plaatsvinden.

Studielasten
2.295,- 

Exclusief BTW daar waar van toepassing.
Inclusief opleiding, studiemateriaal, catering, proefexamen en examens.

COVID
Indien er maatregelen komen vanuit de overheid aangaande het verbieden van fysieke bijeenkomsten, schakelen wij over op digitaal lesgeven. Onze docenten zijn goed getraind in het interactief online lesgeven.

Dagen tot volgende start

Opleidingsbrochure

Aanvragen?

Dat kan!

De brochure bevat onder andere de meest up-to-date planning en details.

Wij vragen deze gegevens om na ontvangst van de brochure contact met je op te nemen om eventuele vragen van je te beantwoorden. Natuurlijk mag je ons ook direct mailen met een vraag.