BSA - Logo LIGGEND WIT

Opleidingen

Aanmelden

Wil jij je inschrijven voor eens van onze opleidingen?

Dat kan!

Hieronder nemen we je mee in ons aanmeldproces. Mocht je hierover nog vragen hebben, stuur ons gerust een e-mail of berichtje. We helpen je graag.

Stappen

Stap 1 - Inschrijfformulier

Na aanmelding via info@businesssalesacademy.nl ontvang je een digitaal invulbaar inschrijfformulier. Wij vragen je deze geheel in te vullen en ook de relevantie informatie van je bedrijf op te nemen, indien dit van toepassing is. Na het invullen stuur je het formulier getekend retour en gaan wij met jouw inschrijving aan de slag.

Naast het inschrijfformulier sturen we je ook de meest actuele planning van de gewenste start naar je toe.

Stap 2 - Bevesting van inschrijving

Na het ontvangen van jouw inschrijfformulier schrijven wij jou in. We verwerken jouw gegevens in ons systeem en zorgen ervoor dat jij bij start van je opleiding bij de juiste gegevens kan.

Na verwerking ontvang jij van ons een bevestiging van inschrijving, de studiegids met alle details van de opleiding en een overzicht aan praktische informatie. Hierin staan bijvoorbeeld waar je kan parkeren, wat je wel en niet mee hoeft te nemen en andere veel gestelde vragen.

Stap 3 - Start van de opleiding

Net voor de start van de opleiding sturen we je nog een korte reminder en eventuele actuele informatie die we graag met je delen, zoals bijvoorbeeld jouw examendatum.

Bij de start van de opleiding zorgen wij bij aankomst voor een warme maaltijd en studiematerialen. Hierna gaat de opleiding van start met het eerste college.

Interessante weetjes...

Volg onze LinkedIn pagina en laat je wekelijks verrassen met nieuwe inzichten, verrassende weetjes en ervaringen van onze studenten.

satisfied_clients3.jpg