BSA - Logo LIGGEND WIT

FAQ

Veelgestelde vragen

Nog vragen?

Kijk hier of jouw vraag en antwoord ertussen staat. Is dat niet zo?

Neem gerust contact met op ons. Mail naar info@businesssalesacademy.nl of bel met Carl via 06-55 83 33 25.

business-sales-academy-veel-gestelde-vragen-FAQ

Algemene vragen

Momenteel geven wij enkel college in Zwolle op het Stationsplein 3.

Wij werken samen met cateraars die ons elke avond een andere warme maaltijd voorschotelen. Soms is het pasta met een salade, soms is het kipsaté met rijst en soms is het stamppot. Het is altijd een verrassing.

Heb jij een allergie of dieet? Geef ons dat voor start van jouw opleiding aan en wij zorgen dat de cateraar daar rekening mee houdt.

Financieel

Nee, onze opleidingen zijn niet BTW-vrij.

Dat hangt van de opleiding af die je kiest.

Voor de post-hbo opleiding Sales & Accountmanagement is het mogelijk het STAP-budget aan te vragen.

Voor het Value Based Selling Programma is het niet mogelijk een STAP-Budget aan te vragen.

Het totaalbedrag van de post-hbo opleiding Sales & Accountmanagement is €5.394,39 excl. BTW en €6.466,- incl. BTW.

Daarbij wordt er 21% BTW geheven over de opleiding (a € 4.430) en de examenkosten (a €455). En er wordt 9% BTW geheven over de catering (a €427) en de studiematerialen (a €83).

Post-hbo Sales & Accountmanagement

Je zal gedurende de 6 maanden durende opleiding met 4 tot 5 docenten te maken krijgen. Ieder met hun eigen expertise en ervaring in het werkveld.

Ja. Je kan je zowel privé als via je werkgever inschrijven. Bij een inschrijving via de werkgever verloopt de facturatie via de werkgever.

Mocht je voor een van de 2 deelexamens van de post-hbo Sales & Accountmanagement niet slagen, dan bieden we je de mogelijkheid deze kosteloos te herkansen. De specifieke afspraken hierover worden gedurende of na de opleiding persoonlijk met jou gemaakt.

Nieuwe opleidingen

Opleidingen die we momenteel aan het ontwikkelen zijn staan nog niet op onze website. Mocht je hier meer over willen weten of interesse hebben als bedrijf om mee te helpen aan een opleiding, neem dan gerust rechtstreeks contact met ons op via Carl, 06-55 83 33 25.

Neem dan contact op met Carl via carl.dahmen@businesssalesacademy.nl of 06-55 83 33 25. Hij bespreekt graag de mogelijkheden met jou.

Nog meer vragen?

Neem gerust contact met ons op!

satisfied_clients3.jpg