BSA - Logo LIGGEND WIT

Over de

Business Sales Academy

De b2b-wereld

De wereld veranderd heel snel, de saleswereld is daarin ook voortdurend in ontwikkeling. Klanten stellen steeds weer nieuwe eisen en daarmee word jij, de b2b-salesprofessional continue uitgedaagd om je te blijven ontwikkelen.

Business Sales Academy is opgericht om b2b-salesprofessionals op een unieke wijze te helpen bij deze salesontwikkeling. Wij helpen jou om waarde te blijven creëren voor jezelf, je klanten en de organisaties waarvoor je werkt nu en in de toekomst.

Dit doen wij met hoogwaardige, geaccrediteerde opleidingsprogramma's

De BSA-formule

Onze formule: is geen geheim, wel een succes! We bieden jou als b2b-salesprofessional een aantal unieke opleidingen waarmee je jouw impactfactor aan tafel bij de klant enorm vergroot.

Bijvoorbeeld; Je verdiept je bestaande skills én leert nieuwe technieken zoals storytelling en visualisatietechnieken. Je leert hoe je slim om kunt gaan met data en hoe je jouw salesproces kunt optimaliseren. Gedurende de opleidingen kijk je ook regelmatig in de spiegel en leer je jezelf beter kennen.

Die zelfkennis is belangrijk want mensen kopen nog steeds het liefst van andere mensen, zeker in de b2b.

Na afronding van een opleiding krijg je een officieel erkend post-hbo diploma. Daarmee heb je niet alleen de garantie dat je een topopleiding hebt gevolgd, je hebt ook de zekerheid dat je daarmee jouw CV enorm hebt versterkt!

De drijvende kracht achter BSA

Achter Business Sales Academy staat onze drijvende kracht; Stefan Renkema MSc.

Stefan werkte na zijn studie in Enschede in verschillende commerciële (directie)functies in zowel het nationale als het internationale bedrijfsleven. Na al deze praktijkervaringen maakte hij de overstap naar het onderwijs en heeft binnen onder andere de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen verschillende geaccrediteerde post-hbo programma’s opgezet.

Sinds zijn overstap naar het onderwijs heeft Stefan zijn kennis ingezet om verschillende succesvolle salesboeken te schrijven en heeft hij ook het platform tafelgasten.com mede opgericht.

Stefan weet, net als alle andere docenten uit ons team, hoe hij de praktijk kan koppelen aan de nieuwste inzichten uit de salestheorieën en salesontwikkelingen. Daar zijn onze opleidingen dan ook geheel op ingestoken, een goede balans tussen opleiden en de praktijk.

Weten hoe alumni's onze opleidingen hebben ervaren?

Lees over hun ervaringen.

BSA - Over - Footer