BSA - Logo LIGGEND WIT

Business Sales Academy

Docenten

Wij houden van sales

B2bsales die mensen aanzet. Sales die doorgrondt. Sales die jouw volgende stap zet.

Een succesvol sales team is daarmee misschien wel dé belangrijkste voorwaarde voor een succesvolle organisatie. En dat is precies wat we met Business Sales Academy doen: b2b-salesprofessionals en -teams helpen succesvol te worden en te blijven. 

Wij halen het beste uit jou, de b2b-salesprofessional

Daarom hebben wij een team van docenten verzameld die allen een eigen sales expertise in huis hebben. Die daarnaast ook ervaring hebben in het onderwijzen, begeleiden, coachen en/of trainen van mensen. En docenten die met hun eigen voeten in het werkveld staan.

Zo weten zij je niet alleen over nieuwe trends, ontwikkelingen of thema’s te inspireren, maar weten zij ook hoe het daadwerkelijk is om ermee te werken. Laat dat nu precies zijn waar we op focussen. Kennis die direct in praktijk toepasbaar is.

Maak direct kennis met al onze docenten.

bsa-docent-sales-stefan-renkema
Hoofddocent

Stefan Renkema

“Na jarenlang in het nationale en internationale bedrijfsleven te hebben gewerkt als senior accountmanager, sales manager en commercieel directeur heb ik in 2006 de overstap gemaakt naar het commerciële hbo onderwijs.

Een stap waar ik geen seconde spijt van heb gehad. Het werken met jonge, gedreven mensen is gewoon een prachtige baan! Daarnaast heb ik ontdekt dat ik schrijven leuk vind en ben ik inmiddels auteur van diverse boeken.

Docent Sales & Inkoop

Hans Sangers

“Ik ben ervan overtuigd dat datagedreven mensenwerk bestaat! In mijn colleges laat ik je zien met welke skills en tools je dit toepast in je dagelijkse werk.”

Na mijn studie Economische Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik in diverse marketing en salesfuncties bij verschillende productie- en groothandelsbedrijven in de foodsector gewerkt. Daarna ben ik mijn eigen adviespraktijk gestart en ben ik als senior docent Sales-, Account- en Inkoopmanagement verbonden aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden, bij de opleiding Commerciële Economie. Een van de zaken die mede door mij ontwikkeld zijn, is een digitale tool t.b.v. klantportfolioanalyse m.b.v. Power BI.

bsa-docent-sales-rene-van-stein
Docent Sales

René van Stein

Ik ben vanaf 1991 werkzaam in de sales en commerciële trainingen sta ik regelmatig voor de klas bij de HAN, maar ook voor de scholieren van het ROC Amsterdam Zuid-oost zet ik me met 200% in.

Als trainer hanteer ik 4 waarden die mijn kern vormen: direct, open, enthousiast en nieuwsgierig.  Dit, gecombineerd met mijn sales-, communicatie- en NLP-ervaring, stelt me in staat om jou te helpen bij het ontwikkelen van jouw kennis, bewustzijn, vaardigheden en het verbeteren van je salesmentaliteit.

Docent Sales

Carl Dahmen

Ik heb jarenlang met mijn voeten in de klei gestaan. Zowel aan de leverancierszijde als aan de klantzijde als er tussenin met mijn eigen bedrijf. Nu help ik startende ondernemers hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen én geef ik mijn kennis en ervaring door als Marketing- en Sales Docent bij de HAN in Nijmegen.

Hoe ver jij ook denkt te staan in je salescarrière, wij hebben een opleiding die jou nog verder kan helpen!

bsa-docent-sales-marnix-renkema
Docent Sales

Marnix Renkema

“Het ontwikkelen van commercieel talent vind ik het allerleukste om te doen. Want mensen die beter willen worden in hun vak, daar krijg ik energie van!”

Ik besloot na een mooie carrière van bijna 20 jaar in het bankwezen bij ING en de Rabobank in 2017 mijn droom te realiseren en de overstap te maken naar het zelfstandig ondernemerschap en het onderwijs.

Naast mijn colleges bij BSA ben ik ook actief betrokken bij de opleiding junior accountmanager bij Landstede.

Weten hoe onze docenten les geven?

Volg een van onze proefcolleges.

S&A - Docenten