BSA - Logo LIGGEND WIT

Post-hbo

Sales & Accountmanagement

16 april 2024

START

15

Colleges

6 maanden

Duur

220

uur

post-hbo

niveau

De post-hbo Sales & Accountmanagement van Business Sales Academy is een sales opleiding die jou in een kort, krachtig en praktisch opleidingsprogramma opleid tot een b2b-salesspecialist pur sang.

Iedere week duik je in een nieuw relevant sales-onderwerp en diezelfde week voer je deze nog uit in de praktijk. Jij brengt jouw eigen casussen in en bespreekt jouw ervaringen uit de praktijk met de rest van de groep. Zo ligt de focus niet enkel op theorie, maar juist om de combinatie tussen theorie en praktijk.

Deze sales opleiding focust zich op drie verschillende elementen; vaardigheden, kennis en persoonlijke ontwikkeling. We duiken in zowel ’traditionele’ als nieuwe kennis en vaardigheden zoals storytelling en neurosales. Dit zodat jij als b2b-salesprofessional je onderscheid aan tafel bij de klant. Als laatste besteden we ook jouw persoonlijke ontwikkeling. Je brengt jezelf namelijk altijd mee. En mensen komen nu eenmaal van andere mensen.

Ben jij er klaar voor om jezelf verder te ontwikkelen? 

Waarom deze sales opleiding volgen?

Is deze sales opleiding iets voor jou?

Video afspelen over Business-Sales-Academy-post-hbo-sales-accountmanagement-video-overlay

Wat onze deelnemers zeggen

Onze deelnemers vertellen je graag wat ze van de post-hbo Sales & Accountmanagement vonden. Lees hun reviews en ervaringen hier.

Colleges

Jij bent natuurlijk nieuwsgierig naar wat voor colleges we geven tijdens deze sales opleiding. Hieronder een overzicht van alle colleges.

Wil je meer weten? Klik op een van de colleges om er meer over te lezen en om te zien welke content wij nog meer over dat thema beschikbaar hebben. We vullen onze content steeds verder aan. Blijf op de hoogte door ons te volgen op LinkedIn.

Examen & diploma

Bij de post-hbo Sales & Accountmanagement ontvang je na het voldoende afronden van de twee examens een geaccrediteerd SPHBO diploma halen.

Wat moet je precies doen om dat diploma te halen?

Mondeling examen

Het mondelinge examen bestaat uit een salesgesprek met een auteur. Dit gesprek kan je ook een keer oefenen met diezelfde acteur tijdens een proefexamen voorafgaand aan het examen.

Schriftelijk examen

Het schriftelijke examen bestaat uit een 1-pagina salesiaan. Hierin komen niet alleen alle sales-elementen terug, maar ook jouw persoonlijke doelstellingen.

Docenten

De docenten van de post-hbo opleiding Sales & Accountmanagement hebben allen vele jaren praktische werkervaring opgedaan. Ze hebben hun eigen bedrijven én willen daarnaast hun kennis en expertise graag aan jou overdragen.

Bijvoorbeeld hoofddocent Stefan Renkema. Hij heeft naast het bedrijfsleven ook de overstap gemaakt naar het commerciële hbo-onderwijs. Daarbij heeft hij ook een divers aantal boeken gepubliceerd.

Met deze post-hbo sales opleiding willen ze jou een mooie springplank bieden voor de rest van jou carrière.

Een korte samenvatting

Lestijden
Dinsdagavond van 18:00 tot 21:30.

Inclusief avondeten.

Locatie
Stationsplein 3
8011 CW Zwolle

Studielasten
6.466,- 

Inclusief BTW
Inclusief opleiding, studiemateriaal, catering, proefexamen en examens. Weten hoe de prijs is opgebouwd? Lees dat hier.

Dagen tot volgende start

Inschrijven?

Schrijf je direct in, of neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag over onze sales opleidingen, volg een proefcollege of ontvang onze opleidingsbrochure.

BSA - S&A - Footer-Inschrijven

Opleidingsbrochure

Aanvragen?

Dat kan!

De brochure bevat onder andere de meest up-to-date planning en details.

Wij vragen deze gegevens om na ontvangst van de brochure contact met je op te nemen om eventuele vragen van je te beantwoorden. Natuurlijk mag je ons ook direct mailen met een vraag.